16 Eylül 2024
ANASAYFA Yerel Türkiye'nin Tek Evrensel Çocuk Merkezi'nde Bilim Atölyeleri İzmir'de

Türkiye'nin Tek Evrensel Çocuk Merkezi'nde Bilim Atölyeleri İzmir'de

Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü, yaz atölye programlarında çocukları bilimle buluşturdu. Yüzlerce çocuk, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle yaz tatilini değerlendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye'nin Tek Evrensel Çocuk Merkezi'nde Bilim Atölyeleri İzmir'de

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarında Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü'nde çocukları bilim, eğitim ve eğlenceyle buluşturmaya devam ediyor.

Yazın başından beri her gün düzenlenen atölye çalışmaları arasında mozaik, dinozor kaşifler ve renkli kuş yuvası atölyeleri 4-7 yaş aralığındaki çocuklar için, ışığın gizemi atölyesi ise 8-12 yaş grubu için gerçekleştiriliyor.

Atölye çalışmaları, her gün 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Ege'nin en büyük planetaryumu olan merkezde, haftanın her günü özel film gösterimleri yapılıyor.

Planetaryumda genel izleyici kitlesi için 'Çocuklar İçin Güneş Sistemi', 'Ağaçların Yaşamı', 'Astralis', 'Yıldız Tozu' ve 'Güneşin Ötesine' filmleri; 6 yaş ve üzeri izleyiciler için ise 'Işık Krallığı' ve 'Evrenin Sırları' gibi filmler gösteriliyor.

Evrensel Çocuk Merkezi ve planetaryum hakkında detaylı bilgi almak için 0232 324 63 43 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, "Eğitim ve eğlenceyi bir arada sunmaya devam ediyoruz. Güncellenen yaz programımız kapsamında çocuklarımız bilim ve eğlenceyle buluşuyor, keyifli zaman geçiriyorlar."

Ünsal, "Tatilin sonuna yaklaşırken, tüm çocukları merkezimize beklediklerini belirterek, "Yıl boyunca bilim odaklı etkinliklerle çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seferihisar’da Geleneksel Ata Ekmeği Festivali ve Renkli Armola Pazarı

Seferihisar’da Geleneksel Ata Ekmeği Festivali ve Renkli Armola Pazarı