20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Yerel Çiğli Belediyesi Yenilenen Çağrı Merkezi Hizmete Girdi

Çiğli Belediyesi Yenilenen Çağrı Merkezi Hizmete Girdi

Çiğli Belediyesi, yenilenen çağrı merkezi ile hizmete başladı. Vatandaşlar artık daha hızlı ve etkili bir şekilde belediyeye ulaşabilecekler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çiğli Belediyesi Yenilenen Çağrı Merkezi Hizmete Girdi

Çiğli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren çağrı merkezi, ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunmak için profesyonel iletişim desteği sağlıyor.

İlçe halkı, talep ve önerilerini iletmek amacıyla güncellenen 444 3 552 numaralı telefon hattını arayarak çağrı merkeziyle iletişime geçebilir.

Her ay yaklaşık 25 bin çağrının yanıtlandığı çağrı merkezinde, iletişim konusunda deneyimli personel aracılığıyla çeşitli konularda anlık çözümler sunulmaktadır. Gelen her türlü talep, öneri ve şikayet ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına alınıyor.

Belediyeye iletilen başvurularla ilgili bilgilendirme süreci başlatılıyor ve vatandaşlar, taleplerinin oluşturulduğu ve yerine getirildiği hakkında SMS yoluyla bilgilendiriliyorlar.

Bilgi almak için arayan vatandaşların talepleri, özel hızlı çözüm masası ekipleri tarafından hızlı bir şekilde yerine getirilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ferdi Kadıoğlu, Rekor Bonservisle Brighton'da: Anlaşma Tamam

Ferdi Kadıoğlu, Rekor Bonservisle Brighton'da: Anlaşma Tamam