19 Eylül 2024
İzmir Haberleri Yerel Gemide meydana gelen gaz sızıntısı faciasında 2 işçi yaşamını yitirdi

Gemide meydana gelen gaz sızıntısı faciasında 2 işçi yaşamını yitirdi

Balıkesir'de körfezde bekleyen Rusya bandıralı gemide meydana gelen gaz zehirlenmesi sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gemide meydana gelen gaz sızıntısı faciasında 2 işçi yaşamını yitirdi

Bandırma Körfezi'nde meydana gelen olayda, limana yanaşmak için bekletilen "Navis 2" adlı Rus bandıralı ticari gemide gaz sıkışması sonucu 2 işçi zehirlendi.

Rusya'nın Yeysk limanından kalkan ve 5 bin ton palet yem taşıyan gemide, Konstantine Martynov (46) ve Dmitrii Mochalov (52) isimli işçiler zehirlenerek hayatını kaybetti.

Menhol kapağının açılması sonucu zehirli gazdan etkilenen Dmitrii Mochalov, ambarın içine düşerek yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen Bandırma Sahil Güvenlik Komutanlığı ve 112 Acil Servis ekipleri, iş kazasında hayatını kaybeden kişilerin Rus vatandaşı olduğunu belirledi.

Konstantine Martynov'un öldüğü teyit edilirken, özel maskeler takarak ambara giren ekipler, Dmitrii Mochalov'un da hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) uzmanları ile olay yeri inceleme ekipleri, Bandırma Sahil Güvenlik Komutanlığı personeliyle birlikte gemiye giderek işçilerin cenazelerini tahliye edecek ve ardından cenazeleri Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna taşıyacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiğli Belediyesi Yenilenen Çağrı Merkezi Hizmete Girdi

Çiğli Belediyesi Yenilenen Çağrı Merkezi Hizmete Girdi