16 Eylül 2024
ANASAYFA Spor TFF, Süper Lig'in 3. haftasındaki VAR kayıtlarını paylaştı

TFF, Süper Lig'in 3. haftasındaki VAR kayıtlarını paylaştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 3. haftasındaki VAR kayıtlarını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF, Süper Lig'in 3. haftasındaki VAR kayıtlarını paylaştı

Var kayıtları yayınlandı. Yayınlanan videolar, Sipay Bodrum FK-TÜMOSAN Konyaspor ve Antalyaspor-Atakaş Hatayspor maçlarındaki kritik pozisyonların sesli ve görüntülü analizlerini içeriyor.

Sipay Bodrum FK-TÜMOSAN Konyaspor maçında verilen penaltı kararıyla ilgili VAR hakeminin saha içindeki tespitleri dikkat çekti. 

Sahada yaşananları değerlendiren hakemler arasındaki diyaloglar, futbolseverler arasında tartışmalara neden oldu: "Çağdaş potansiyel penaltı için inceleme yapılmasını öneriyorum," dedi VAR hakemi.

Hakem Çağdaş Altay'ın kararının ardından, penaltı kararıyla devam edilmesine karar verildi.

Maçın başka bir kritik anında ise Antalyaspor-Atakaş Hatayspor maçında yaşanan 'el yüze'den faul pozisyonu VAR incelemesine takıldı.

Hakem Atilla Karaoğlan, 11 numaralı oyuncunun elinin rakip oyuncunun yüzüne temas ettiğini ve ardından topun eline çarptığını belirtti.

Atılan sarı kart ve iptal edilen penaltı kararıyla ilgili futbol otoriteleri ve taraftarlar fikir ayrılıklarını dile getirdi.

Ekonomi alanında en çok tercih edilen ve iş bulma olasılığı yüksek mesleklerin belirlendiği bir çalışma sonuçlarıyla kamuoyuna duyuruldu.

AKOM'un şiddetli yağış uyarısı, özellikle sabah saatlerinde alınacak tedbirler konusunda vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündemin nabzını tutan konular arasında yer alan spor müsabakalarındaki hakem kararları, taraftarlar arasında uzun süre tartışılmaya devam edecek gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
27 Ağustos 2024 Günlük Burç Yorumları: Bugün Neler Olacak?

27 Ağustos 2024 Günlük Burç Yorumları: Bugün Neler Olacak?