20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Spor Bu Hafta Süper Lig'de Kimler Düdük Çalacak? İşte Haftanın Hakemleri

Bu Hafta Süper Lig'de Kimler Düdük Çalacak? İşte Haftanın Hakemleri

Süper Lig'de bu haçın hakemleri belli oldu. Haftanın maçlarını yönetecek hakemler belirlendi. Kimler düdük çalacak? Detaylar haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bu Hafta Süper Lig'de Kimler Düdük Çalacak? İşte Haftanın Hakemleri

Trendyol Süper Lig'in 3. haftası yaklaşıyor ve futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olan maçların hakemleri açıklandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), haftanın maçlarını yönetecek hakemleri internet sitesinden duyurdu. Bu hafta, takımların mücadeleleri kadar hakemlerin kararları da tartışma konusu olabilir.

3. Haftanın Programı ve Hakemler

Haftanın açılış maçı, 23 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Alanyaspor ve Göztepe arasında gerçekleşecek. Bu karşılaşmada düdük, Muhammet Ali Metoğlu'nun elinde olacak.

 Cumartesi günü, Sivasspor ile Eyüpspor saat 19.15'te karşı karşıya gelirken, bu zorlu mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Aynı gün Bodrum FK ile Konyaspor’un 21.45’teki mücadelesinde ise Çağdaş Altay görev alacak. Galatasaray ve Gaziantep FK arasında oynanması planlanan maç ise ileri bir tarihe ertelendi.

Pazar günü ise iki önemli maç öne çıkıyor. Saat 19.15'te Kasımpaşa, Adana Demirspor'u konuk edecek ve bu maçta Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak. Aynı saatte oynanması planlanan Samsunspor - Başakşehir maçı da ertelendi. 

Günün kapanış maçları, 21.45'te Antalyaspor ile Hatayspor, Atilla Karaoğlan yönetiminde karşılaşırken, Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe maçında Turgut Doman görev yapacak. Haftanın son maçı ise 26 Ağustos Pazartesi günü Trabzonspor ve Kayserispor arasında oynanacak, ancak bu maç da ertelenmiş durumda.

Futbolseverler İçin Heyecanlı Bir Hafta

Bu hafta, hem büyük takımların hem de alt sıralarda yer alan ekiplerin performansları merakla bekleniyor. Hakemlerin vereceği kararlar, maçların kaderini belirleyebilir. Özellikle Rizespor-Fenerbahçe maçı, haftanın en çok konuşulan karşılaşmalarından biri olabilir. Taraftarların her zamanki gibi hakem kararlarına yönelik eleştirileri de şimdiden konuşulmaya başlandı.

Futbolun sadece sahada değil, saha dışında da tartışıldığı bu dönemde, maç sonrası yorumlar, sosyal medyada geniş yer bulacak gibi görünüyor. Eğer siz de bu haftaki maçlar hakkında görüşlerinizi paylaşmak isterseniz, aşağıda yorumlarınızı bekliyoruz!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Şarap Yapımcısı Selim Zafer Ellialtı: Başarı, Çevrecilik ve İşbirliklerİ

Ünlü Şarap Yapımcısı Selim Zafer Ellialtı: Başarı, Çevrecilik ve İşbirliklerİ