16 Eylül 2024
ANASAYFA Siyaset İYİ Parti Bursa İl Başkanı Hasanoğlu'nun İstifası Partiyi Şaşırttı

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Hasanoğlu'nun İstifası Partiyi Şaşırttı

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, sağlık problemleri sebebiyle istifa ettiğini açıkladı. Parti içindeki görevinden ayrılan Hasanoğlu, sağlık durumuna odaklanacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti Bursa İl Başkanı Hasanoğlu'nun İstifası Partiyi Şaşırttı

İYİ Parti Osmangazi Kurucu İlçe Başkanlığı görevinden sonra iki yıldan fazla süreyle Bursa İl Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Hasanoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu. Bu ani karar, parti içindeki gelişmeleri yeniden değerlendirme ihtiyacını gündeme getirdi.

Sağlık sorunları yaşadığını belirten Hasanoğlu, uzun düşüncelerin ardından istifa kararı aldığını ve partililerden helallik istedi.

Hasanoğlu, görev süresi boyunca yaptıklarıyla mutluluğunu dile getirerek, parti başkanlıklarında önemli görevler üstlendiğini vurguladı.

İl başkanlığı sürecinde Bursa'da partisinin başarısı için çalıştıklarını belirten Hasanoğlu, şu anda İYİ Parti'nin 2 milletvekili ve 2 belediye başkanlığının bulunduğu tek il olduklarını ekibine olan güveniyle başardıklarını söyledi.

Hasanoğlu, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmaya karar verdiğini ve genel başkanına da durumu ilettiğini ifade etti.

Partisinin teşkilatlanmasında görev alacak olan dava arkadaşına koltuğu devredeceğini belirten Hasanoğlu, ailesine ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Yeni eğitim raporuna göre, maliyetler bir önceki yıla göre %88.8 arttı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Neslihan Yılmaz'ın Mide Ameliyatı Sonrası Ölümü

Neslihan Yılmaz'ın Mide Ameliyatı Sonrası Ölümü