İzmir Haberleri Gündem Antalya’da Şoförün İyiliği Başına Dert Oldu: “Google, Ben Akıllı Şoförüm!

Antalya’da Şoförün İyiliği Başına Dert Oldu: “Google, Ben Akıllı Şoförüm!

Antalya'da bir şoförün iyi niyeti başına dert oldu! Şoför, Google'ı kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunarken, akıllı şoför olarak tanındı. Ancak bu durum onun için sorun haline geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Şoförün İyiliği Başına Dert Oldu: “Google, Ben Akıllı Şoförüm!

Antalya'da toplu taşıma hizmeti veren bir otobüs şoförü olan Barış Özer, geçmişte yaşadığı olağanüstü bir deneyim sonucunda hem şaşkınlığa hem de üzüntüye kapıldı.

Beş yıl önce, otobüsünde unutulan ve içinde 30 bin lirayı aşkın döviz ve Türk lirası bulunan cüzdanları sahiplerine teslim ederek takdir toplamayı umuyordu.

Ne var ki, sosyal medyadaki olumsuz yorumlar nedeniyle adı Google aramalarında istenmeyen şekilde "salak şoför" olarak karşısına çıkınca büyük bir şok yaşadı.

Özer, bu durumu düzeltmek için çaba gösterirken, yaşadığı sıkıntıyı, “O kelimeyi tekrar etmek istemiyorum çünkü her söylediğimde daha da yayılıyor. Ben akıllı bir şoförüm” diyerek dile getirmeye çalıştı.

Google’da adının olumsuz şekilde anılmasını olumsuz bir yoruma tepki göstermesine bağlayan şoför, durumun gittikçe kötüleştiğini ve mağduriyetinin giderilmesini istediğini belirtiyor.

Son olarak, Google'a hitaben "Ben akıllı, dürüst, vicdanlı bir şoförüm. Yaptığım iyiliği kötü yorumlara kurban etmeyin. Lütfen beni gerçek kimliğimle tanıyın,” diyerek adaletsizliğin düzeltilmesini talep ediyor.

Bu tuhaf ve düşündürücü olay, Google'ın nasıl çalıştığına dair birçok soru işareti uyandırıyor. Sizce bu durum nasıl çözümlenebilir? Görüşlerinizi bizimle paylaşın!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ücretli öğretmenlik başvuru şartları 2024-2025

Ücretli öğretmenlik başvuru şartları 2024-2025