19 Eylül 2024
İzmir Haberleri Genel BİM 17-18 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğunu Yayınladı | Akıllı Saat + Telefon 6990 TL

BİM 17-18 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğunu Yayınladı | Akıllı Saat + Telefon 6990 TL

BİM 17-18 Eylül Aktüel kataloglarını yayınladı Gıda, tekstil, kozmetik ve teknoloji gruplarında uygun fiyatlı ürünler sunan BİM fırsatlarını kaçırmayın.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BİM 17-18 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğunu Yayınladı | Akıllı Saat + Telefon 6990 TL

17-18 Eylül 2024 BİM aktüel katalogu, uygun fiyatlı ve cazip ürünlerle yine dikkat çekiyor. BİM’in Salı ve Çarşamba günü için hazırladığı bu kampanyalar, ihtiyaçlarınızı avantajlı fiyatlarla karşılayabileceğiniz fırsatlar sunuyor. Bim 17-18 Eylül kataloglarıyla gelen yeni ürünler ve kampanyalar, alışveriş keyfinizi ikiye katlayacak. İşte katalog detayları…

BİM 17 Eylül Altüel Kataloğu-1

Bim'in 17 Eylül 2024 Salı kataloğu açıklandı ve çeşitli kampanyalı ürünler duyuruldu. Katalogda hem temizlik hem de kişisel bakım ürünleri öne çıkıyor. Omo toz deterjan ve Fakir halı-koltuk şampuanı gibi temizlik ürünleri dikkat çekerken, kişisel bakımda Maybelline ruj, maskara ve Ziaja vücut losyonu gibi ürünlerde de indirimler bulunuyor. Ayrıca çöp torbası, kağıt havlu, sıvı sabun, diş macunu gibi ürünlerde de avantajlı fiyatlar sunuluyor.

BİM 17 Eylül Altüel Kataloğu-2

Bim'in 17 Eylül 2024 kataloğunda, temel gıda ve şarküteri ürünlerinde geniş indirimler sunuluyor. Süt, yoğurt, peynir gibi süt ürünleri dikkat çekerken, dana sucuk, piliç baget ve sosis gibi şarküteri ürünleri de kampanyada yer alıyor. İçeceklerde kola, soğuk kahve ve enerji içeceği gibi seçenekler indirimde. Ayrıca donuk ürün kategorisinde mantı, içli köfte ve cevizli kadayıf gibi ürünler de uygun fiyatlarla satışta olacak.

BİM 18 Eylül 2024 aktüel kataloğunda teknoloji ürünlerinde de ciddi indirimler ve cazip fiyatlar sunuyor. Hikıng A45 8/128 GB cep telefonu ve WH9 akıllı saat 6990 TL'den satışıca sunulurken, cam temizleme robotu ve dijital bateri setide indirimli oalrak satışa çıkıyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Show TV'de yayınlanacak Deha dizisi, bu akşam ekranlarda

Show TV'de yayınlanacak Deha dizisi, bu akşam ekranlarda