20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Genel Adana'da ilginç savunma: 1.5 milyon liraya adam öldürecek değiliz

Adana'da ilginç savunma: 1.5 milyon liraya adam öldürecek değiliz

Adana'da yaşanan adam öldürme olayında sanıklardan biri, mahkemede suçlamaları reddederek "1.5 milyon liraya adam öldürme işine girmeyiz" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da ilginç savunma: 1.5 milyon liraya adam öldürecek değiliz

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde, 21 Mart 2023 tarihinde iş yerinde Mevlüt Karayiğit'in düzenlenen silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü iddia edilen Deniz Ulaş ve Mazlum Deniz ile kendilerine yardımcı olduğu öne sürülen Ersan E., polis tarafından yapılan araştırma sonucunda yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin motosikletle kaçış anları, Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından kaydedilirken, Deniz Ulaş ve Mazlum Deniz tutuklanırken, Ersan E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Deniz Ulaş ve Mazlum Deniz katılırken, tutuksuz sanık Ersan E. duruşmada yer almadı.

Deniz Ulaş, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Bizi azmettirdiği iddia edilen kişileri ve bu olayda öldürülen Mevlüt'ü tanımam" ifadelerini kullandı ve motosiklet üzerindeki kişinin kendisi olmadığını iddia etti.

Mazlum Deniz de suçsuz olduğunu belirterek, "Motosikletle dönmeye yönelik görüntülerde tespit edilen kişi ben değilim, bana ait değil" dedi ve suçlamaları reddetti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına, tutuksuz sanığın ise bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi ve duruşmayı eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burçların En Belirgin Özellikleri: Her Burcun Özellikleri Detaylı İncelemesi

Burçların En Belirgin Özellikleri: Her Burcun Özellikleri Detaylı İncelemesi