19 Eylül 2024
İzmir Haberleri Dünya Ukrayna, Rusya'ya karşı gerçekleştirdiği İHA saldırılarıyla dikkat çekiyor

Ukrayna, Rusya'ya karşı gerçekleştirdiği İHA saldırılarıyla dikkat çekiyor

Ukrayna, yaklaşık 50 İHA ile Rusya'nın "Ostafyevo" havalimanı ve "Millerovo" askeri hava üssüne saldırı düzenlediğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ukrayna, Rusya'ya karşı gerçekleştirdiği İHA saldırılarıyla dikkat çekiyor

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Ana Müdürlüğü Başkanı Kirill Budanov, Rusya'nın "Ostafyevo" havalimanı ve "Millerovo" askeri hava üssüne insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenlediğini açıkladı.

Budanov'un The War Zone haber sitesine yaptığı açıklamaya göre, dün gerçekleşen operasyonlarda İHA'lar kullanılarak Rusya'daki bazı tesislere saldırı düzenlendi.

Moskova yakınlarındaki bir radyo-teknik keşif merkezi ile "Ostafyevo" havalimanına yapılan İHA saldırısının yanı sıra, Rostov bölgesindeki "Millerovo" askeri hava üssü de İHA'larla hedef alındı.

Budanov, yapılan detaylı incelemeler sonucunda İHA'ların yol açtığı hasarın boyutları hakkında bilgi verdi. Saldırı sonrasında ortaya çıkan zararların tespit edilmesi, alınacak önlemler ve yapılacak restorasyon çalışmaları için önemli bir adım olacaktır. 

Bu tür saldırıların önüne geçebilmek ve benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerekecektir. Budanov'un açıklamalarının ardından, hasarın tam olarak tespit edilmesi ve gereken adımların atılması için ilgili kurumlar harekete geçecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakine Teyze Pembe Renk Tutkusu Herkese İlham Kaynağı Oldu

Sakine Teyze Pembe Renk Tutkusu Herkese İlham Kaynağı Oldu