Dervişoğlu’ndan İstifa Edenlere: “Bir Eksiksek, Hiçbirimiz Yokuz”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun istifasının ardından yapılan açıklamada, Bakan Yardımcısı Suat Dervişoğlu, ekip olarak birlikte olduklarını vurgulayarak, eksiklik hissedildiğinde hiç kimsenin olmadığını belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada, partiden istifa edenlere ve kırgın olanlara samimi bir çağrıda bulundu. 

Dervişoğlu, “Bir eksiksek, hiçbirimiz yokuz demektir” diyerek, istifa edenlere ve küskünlere partinin kapılarının, hatta kendi kalbinin ardına kadar açık olduğunu ifade etti.

Konuşmasında İstanbul’un İYİ Parti hareketi için sadece bir kale olmadığını, aynı zamanda manevi ve maddi olarak kurulduğu yer olduğunu belirten Dervişoğlu, bu şehrin Türkiye’de başlattıkları iyiler ve cesurlar hareketinin gerçek kalbi olduğunu vurguladı. “Birlikte yola çıktığımız günden beri, zorlukları birlikte aşacağımızı ve yaralarımızı birlikte saracağımızı her zaman ifade ettim. Bu yolculukta en çok sizlere güveniyorum, iyi ki varsınız” diyerek dava arkadaşlarına olan güvenini dile getirdi.

Türkiye’nin İhtiyacı: İYİ Parti

Geçmişten bugüne Türkiye’nin sorunlarının değişmediğini belirten Dervişoğlu, İYİ Parti’nin kuruluş günlerinde de Türkiye’nin büyük dertlerle boğuştuğunu hatırlattı. Gençlerin gelecekten umutsuz olduğunu, Türkiye’nin bir rejim değişikliği sürecinde olduğunu ve tek adam yönetimine doğru sürüklendiğini söyledi. 

Bugün de İYİ Parti’ye ve iyiler hareketine olan ihtiyacın her geçen gün daha da arttığını ifade eden Dervişoğlu, bu zorlu süreçte İYİ Parti’nin sorumluluğunun büyük olduğunu vurguladı.

Küskünlükleri Aşmak İçin Birlik Çağrısı

Dervişoğlu, İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana yaşanan olumsuzlukların parti içinde zaman zaman kırgınlıklara yol açtığını kabul etti. Ancak, bir eksiklik hissinin tüm hareketi etkilediğini belirterek, “Bir kişinin yokluğu bizim için çok önemlidir. O sebeple bir eksiksek, hiçbirimiz yokuz demektir” dedi. Giden ve küsen partililere kalbinin ve gönlünün sonuna kadar açık olduğunu vurgulayan Dervişoğlu, onları yeniden partiye davet etti.

Yeni Bir Gönül Seferberliği

Dervişoğlu, İYİ Parti’nin 25 Ekim’deki 8. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da yeni bir gönül seferberliği başlatacaklarını açıkladı. Partinin sekizinci yılına girerken, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Bu milletin her bir ferdi, bizim kardeşimizdir. Sevdası Türkiye, kaygısı Türkiye’nin geleceği olan herkese selam olsun” dedi.

Dervişoğlu’nun bu samimi ve birleştirici mesajları, İYİ Parti’de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, partiden ayrılanları geri kazanmaya yönelik önemli bir adım olarak görülüyor. İYİ Parti’nin geleceği için birlik içinde olmanın ve beraber hareket etmenin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha hatırlatan Dervişoğlu, partililerin bu süreçte daha güçlü olmaları gerektiğini ifade etti.

İLGİLİ HABERLER