Bahar Dizisi ekranlara dönüyor. Yayın tarihi belli oldu...

Bahar Dizisi 17 Eylül'de ekranlara dönüyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Bahar Dizisi yeni sezonda da Show TV ekranlarında olacak.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı "Bahar" dizisinin ikinci sezon çekimlerine start verildi. MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği bu popüler dizi, yeni sezonuyla çok yakında izleyiciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryoyu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce yazıyor.

Bahar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Geniş oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonda kadroya Büşra Pekin “Süreyya” karakteriyle, Elçin Afacan ise “Eylem” karakteriyle katılıyor.

Bahar Dizisi 2. Sezon Yayın Tarihi

Bahar Dizisi 2 Sezonu 17 Eylül'de Show Tv ekranlarında olacak.

Bahar Dizisi Son Bölümünde Ne Olmuştu?

Sezon finalinde, Bahar ve Timur’un mahkemesinde ortaya çıkan sürpriz bir delil tüm dengeleri alt üst etti. Bahar’ın uzun süredir gizlediği sağlık sorunu sonunda ortaya çıktı. Nevra, hayatındaki karanlık günlerden kurtulmak için mücadele ederken, Timur geçmişin acı dolu sırlarıyla yüzleşmek zorunda kaldı. Nevra, beklenmedik bir yardım isteğinde bulunurken, hastane Bahar için seferber oldu. Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindeyken, Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirerek şok edici bir gelişmenin fitilini ateşledi. Bahar ve Timur ise hayatlarını değiştirecek kritik bir kararın eşiğine geldiler.

İLGİLİ HABERLER