20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Spor Beşiktaş, Anthony Martial Transferi İçin Harekete Geçti

Beşiktaş, Anthony Martial Transferi İçin Harekete Geçti

Beşiktaş, Manchester United'dan Anthony Martial'i transfer etmek için adımlarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, Fransız oyuncuyu kadrolarına katmak için girişimlerde bulunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş, Anthony Martial Transferi İçin Harekete Geçti

Beşiktaş, transfer sezonunda Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi önemli isimleri kadrosuna katarak hız kesmeden yoluna devam ediyor.

Son olarak İngiliz basınında çıkan haberlere göre, dünyaca ünlü forvetlerden Anthony Martial'ı transfer gündemine aldığı iddia ediliyor.

Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe ile de adı anılan 28 yaşındaki Fransız oyuncu, Suudi Arabistan kulüplerinden gelen yüksek maaşlı teklifleri reddederek Avrupa'da kalmayı tercih etti.

Martial'ın Avrupa'da kariyerine devam etme isteği doğrultusunda harekete geçen Beşiktaş, oyuncuya yapacakları teklifin önemli olabileceğini belirtiyor.

Manchester United formasıyla 317 maçta 90 gol ve 47 asistlik performans sergileyen Martial, yeni bir başlangıç yaparken Beşiktaş'ın bu transferdeki kararlılığı taraftarları heyecanlandırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakırköy-Bahçelievler Metro Projesi'nde İşçi Eylemi 3. Günde

Bakırköy-Bahçelievler Metro Projesi'nde İşçi Eylemi 3. Günde