İzmir Haberleri Magazin Gökhan Çıra, sosyal medyada çocuğuyla paylaştıkları gündemde

Gökhan Çıra, sosyal medyada çocuğuyla paylaştıkları gündemde

Gökhan Çıra'nın sosyal medyada çocuğuyla paylaştığı fotoğraflar gündemi salladı. Çıra'nın samimi paylaşımları takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gökhan Çıra, sosyal medyada çocuğuyla paylaştıkları gündemde

Deniz Akkaya, sosyal medyanın gündemine oturan bir tartışmaya yine damgasını vurdu. Eski manken, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın evlilik dönemlerinde taşıyıcı anne yoluyla sahip oldukları çocuklarının fotoğrafını paylaşmaları üzerine, sert eleştirilerde bulundu. Peki, bu olayın perde arkasında neler yaşandı?

Bakanlık Harekete Geçti

Öncelikle, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bebek sahibi olma süreci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın radarına takıldı. Sosyal medyada çıkan, "Selin Ciğerci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla evlat edindi" iddiaları üzerine bakanlık, resmi bir açıklama yaparak böyle bir başvurunun bulunmadığını ve iddiaların asılsız olduğunu belirtti.,

Aynı zamanda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Çocuğun soybağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir dizi suç" iddiasıyla Selin Ciğerci hakkında soruşturma başlatı.

Fotoğraf Krizi ve Deniz Akkaya'nın Tepkisi

Sosyal medyada hızla yayılan bir fotoğraf, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'ya yönelik eleştirileri artırdı. Fotoğrafta, baba Gökhan Çıra'nın kızıyla yatakta oyun oynarken çekilen bir kare yer alıyordu. 

Deniz Akkaya ise bu duruma sessiz kalmadı ve Instagram'dan adeta ateş püskürdü. "Anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz" diyerek Ciğerci ve Çıra'ya sert çıkışan Akkaya, fotoğrafın normal olmadığını savundu.

Gökhan Çıra’dan Yanıt Gecikmedi

Bu eleştirilerin ardından, Gökhan Çıra da sessiz kalmadı ve kızıyla paylaştığı fotoğraflara yapılan yorumlara sert yanıt verdi. Çıra, "Spordan gelmiş yatakta oyun oynarken çekilmiş resimlerimiz altımdaki şorta iç çamaşırı diyecek kadar aciz bir millet olamayız" diyerek, tepkilere karşı kendisini savundu. Çıra, Deniz Akkaya'yı hedef alarak, "Bize annelik babalık öğretecek en son insan" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altan Sancar Kimdir? Gazetecilikte Bir Kariyer Yolculuğu

Altan Sancar Kimdir? Gazetecilikte Bir Kariyer Yolculuğu