19 Eylül 2024
İzmir Haberleri Genel Konya'da trafik kazası bugün son dakika 23 ağustos

Konya'da trafik kazası bugün son dakika 23 ağustos

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da trafik kazası bugün son dakika 23 ağustos

Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazası, ne yazık ki bir kadının hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. 

Kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol kenarında oturan bir kadına çarparak onu ağır yaraladı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

 Kaza, saat 14.30 sularında Meram ilçesi Dutlu Caddesi'nde meydana geldi. Y.D. yönetimindeki 42 SD 276 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında oturan Özlem Erdine'ye (39) çarptı. 

Çöp konteynerinin yanında oturan Erdine'nin, çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu ve ağır yaralandığı bildirildi. Bazı görgü tanıkları, kadının dilencilik yaptığını iddia etti, ancak bu henüz netlik kazanmadı.

Müdahalelere Rağmen Hayatını Kaybetti

 Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Erdine'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Maalesef, tüm çabalara rağmen Erdine, hastanede hayatını kaybetti.

Soruşturma Devam Ediyor 

Bu üzücü kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Sürücünün kontrolünü nasıl kaybettiği ve olayın tüm detayları, yapılacak olan incelemeler sonucunda netlik kazanacak. Trafikte hepimizin daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatan bu olay, yürekleri burktu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afyon Dinar'da zincirleme kaza: 11 yaralı

Afyon Dinar'da zincirleme kaza: 11 yaralı