20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Genel Başkan Mutlu, Konak'taki Gültepe Rumeli Şenliği'ne katılmaya davet ediyor

Başkan Mutlu, Konak'taki Gültepe Rumeli Şenliği'ne katılmaya davet ediyor

Konak Belediyesi ve Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle düzenlenen 17. Gültepe Rumeli Şenliği, coşku dolu etkinliklerle kutlanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Mutlu, Konak'taki Gültepe Rumeli Şenliği'ne katılmaya davet ediyor

Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek olan Gültepe Rumeli Şenliği, bu yıl da Balkan ve Rumeli ezgileriyle dolu muhteşem bir geceye ev sahipliği yapacak.

27 Ağustos Salı akşamı Turgut Reis İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek etkinlik, Balkan ve Rumeli göçmenlerini ve semt sakinlerini bir araya getirecek.

Şenlik kapsamında Balkan müzik grubu Sakoband, Sevim Kahya ve Halil Eser'in sahne alacağı, defile ve dans gösterilerinin de yer alacağı renkli etkinlikler düzenlenecek.

Çamdibi Halk Oyunları Topluluğu'nun dans gösterisi ve Mlada Düşler Atölyesi'nin mini defilesiyle zenginleşecek olan gece, Balkan rüzgarlarını hissetmek isteyen herkesi bekliyor olacak.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, etkinliğe tüm İzmirlileri davet ederek, "Gültepe Rumeli Şenliği'nde dostluk ve eğlence dolu anlar yaşamak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin Tek Evrensel Çocuk Merkezi'nde Bilim Atölyeleri İzmir'de

Türkiye'nin Tek Evrensel Çocuk Merkezi'nde Bilim Atölyeleri İzmir'de