19 Eylül 2024
İzmir Haberleri Ekonomi Mutfak Malzemesi Üreten Firma İflas Başvurusunda Bulundu

Mutfak Malzemesi Üreten Firma İflas Başvurusunda Bulundu

Şirket, Salı günü Delaware Bölge ABD İflas Mahkemesi'ne iflas başvuru yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mutfak Malzemesi Üreten Firma İflas Başvurusunda Bulundu

Şirketin iflas başvurularına göre tahmini varlıkları 500 milyon ila 1 milyar dolar, tahmini yükümlülükleri ise 1 milyar ila 10 milyar dolar arasında değişiyor. Alacaklı sayısının ise 50.001 ila 100.000 arasında olduğu belirtiliyor.

Tupperware'in başkanı ve CEO'su Laurie Ann Goldman açıklamasında  "Tupperware ekibimizin özverili bir üyesi olun, Tupperware ürünlerimizi satın, onlarla yemek yapın veya sadece sevin, Tupperware ailemizin bir parçasısınız. Bu süreç boyunca değerli müşterilerimize sevdikleri ve güvendikleri yüksek kaliteli ürünlerle hizmet vermeye devam etmeyi planlıyoruz," dedi.

"Son birkaç yıldır, Şirketin mali durumu zorlu makroekonomik ortamdan ciddi şekilde etkilendi. Sonuç olarak, çok sayıda stratejik seçeneği inceledik ve bunun ileriye doğru en iyi yol olduğuna karar verdik. Bu süreç, paydaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için daha iyi konumlanmış, dijital öncelikli, teknoloji odaklı bir şirkete dönüşümümüzü desteklemek için stratejik alternatifler ararken bize temel esneklik sağlamayı amaçlıyor."

Kimyager Earl Tupper tarafından 1946 yılında kurulan Tupperware, basın bülteninde yer alan bilgiye göre, mahkemeden satış danışmanları ve perakende ortaklarının yanı sıra çevrimiçi olarak da faaliyetlerine devam etmesine izin vermesini istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google, 1,49 Milyar Avroluk Para Cezasını Kaldırarak Nadir Bir Hukuki Zafer Kazandı

Google, 1,49 Milyar Avroluk Para Cezasını Kaldırarak Nadir Bir Hukuki Zafer Kazandı