16 Eylül 2024
ANASAYFA Dünya ABD SİHA Saldırısıyla Suriye'deki Kaide Bağlantılı Militanı Öldürdü

ABD SİHA Saldırısıyla Suriye'deki Kaide Bağlantılı Militanı Öldürdü

ABD Suriye'deki Kaide bağlantılı Hurras el Din militanını SİHA saldırısıyla öldürdü. ABD, terörist tehditleri bertaraf etmek için kararlılığını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD SİHA Saldırısıyla Suriye'deki Kaide Bağlantılı Militanı Öldürdü

ABD SİHA Saldırısıyla Suriye'deki Kaide Bağlantılı Hurras el Din Militanını Öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri ordusu, Suriye'de gerçekleştirdiği SİHA saldırısında Suudi bir militanı öldürdüğünü duyurdu.

Dün Suriye'nin kuzeybatısında gerçekleşen SİHA saldırısında, motosikletle seyahat eden Hurras el Din'in üst düzey liderlerinden Ebu Abd el Rahman el Mekki hedef alındı.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) açıklamasında, el Mekki'nin, Hurras el Din Şura Konseyi üyesi ve Suriye'den düzenlenen terörist operasyonları denetlemekten sorumlu üst düzey bir lider olduğu bildirildi. "ABD'YE TEHDİTTİ"Hurras el Din'den "Suriye'de bulunan ve Kaide'nin ABD ile Batı çıkarlarına karşı saldırılar düzenleme yönündeki küresel özlemlerini paylaşan Kaide ile ilişkili bir güç" diye söz edilen açıklamada, "CENTCOM, ABD, müttefikleri, ortakları ve bölgesel istikrarı tehdit eden CENTCOM sorumluluk alanındaki teröristlerin kalıcı yenilgiye uğratılması kararlılığını sürdürüyor" denildi. (Dış Haberler)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocan Kadar Konuş: Aşk ve Evlilik Üzerine Komik Hikaye

Kocan Kadar Konuş: Aşk ve Evlilik Üzerine Komik Hikaye