Ünlü Aktris Wilma Elles, Türkiye'de Mücella İsmini aldı

Alman kökenli ünlü aktris Wilma Elles, Türkiye'de oyunculuk kariyerine başlayarak zirveye ulaştı. Türk vatandaşı olan Elles, Mücella ismiyle hayranlarını etkiledi.

Alman kökenli ünlü aktris Wilma Elles, Türkiye'de "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde canlandırdığı "Caroline" karakteriyle tanındı ve 2016'da Türk vatandaşı oldu.

Elles, son ödül töreninde yeni ismi olan Mücella'yı duyurdu ve hayranları arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

Wilma Elles'in Türkiye macerası, Almanya doğumlu olmasına rağmen Türkiye'de oyunculuk kariyerine başlayarak zirveye ulaşmasını sağladı.

2008 yılında "Türk Usulü" filmi ile Türk izleyicisinin ilgisini çeken Elles, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Oyuncu, Türk vatandaşı olduktan sonra Mücella ismini seçti ve ailesine duyduğu sevgiyi vurgulayarak yeni başlangıcını kutladı.

Evliğinden olan ikiz çocuklarına velayet veren Elles, 2022 yılında Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenerek Türk vatandaşlığına geçti.

Wilma Elles, kariyeri boyunca pek çok ödül kazanırken, Türk izleyicisinin sevgisini kazanmayı da başardı.

Türk dizi ve sinema sektöründe önemli projelerde yer alan Elles, hem oyunculuk yetenekleriyle hem de sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekti.

 

Sanat ve müziğe olan ilgisiyle de bilinen Elles, müzik kariyerine de adım attı ve çeşitli şarkılarda yer aldı.

Almanca, İngilizce, Fransızca ve Türkçe dillerini akıcı bir şekilde konuşabilen Elles, farklı kültürlere olan ilgisiyle de tanınıyor.

İLGİLİ HABERLER