19 Eylül 2024
İzmir Haberleri Magazin Dilan Polat sosyal medya sessizliğini bozdu: Eşi Engin Polat'la ilk paylaşımını yaptı!

Dilan Polat sosyal medya sessizliğini bozdu: Eşi Engin Polat'la ilk paylaşımını yaptı!

6 Eylül'de suç örgütü kurma ve suçtan mal varlığı aklama suçlarından tahliye edilen Engin Polat, eşi Dilan Polat’ın sosyal medya paylaşımlarını yakından takip ettiği bir dönemde bu sessizlik, 10 gün süren bir bekleyişin ardından sona erdi. Dilan Polat, eşinin serbest kalmasının ardından sosyal medya hesaplarında ilk kez eşi Engin Polat'la birlikte çekilmiş bir fotoğraf paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat sosyal medya sessizliğini bozdu: Eşi Engin Polat'la ilk paylaşımını yaptı!

Engin Polat ve diğer sanıklar, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, mal varlığı aklama ve spor müsabakalarında bahis düzenleme gibi suçlardan yargılanıyordu. Bu dava sonucunda Engin Polat ve diğer sanıklar 6 Eylül tarihinde tahliye edilmişti.

Dilan Polat, eşinin tahliyesinin hemen ardından sosyal medya hesaplarında çeşitli paylaşımlar yaparak duygularını dile getirmişti. Ancak, bu paylaşım bombardımanının ardından sessizliğe büründü. 10 gün süren bu sessizlik, Dilan Polat’ın Instagram hesabında eşinin yanında olduğu ve kalp emojisiyle desteklediği bir fotoğrafla sona erdi. Fotoğrafın yanında "Göğe Bak Benimle" şarkısının sözlerine de yer verildi.

dina-engin-polat

Dilan Polat, eşi cezaevindeyken Enercii adlı şarkının eşliğinde çekilen bir video paylaştığı için sosyal medyada eleştiriler almıştı. Polat, gelen eleştirilere cevaben, “Eşimin tahliye haberi sonrası kendimi tutamadım ve paylaşım yapma gereği hissettim. Sosyal medyada artık daha dikkatli olacağım ve önceki gibi sıklıkla paylaşım yapmayacağım. Destek veren herkese teşekkür ederim,” şeklinde bir açıklama yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En Dayanıklı Araç Modelleri Açıklandı: Tamirciye Gitmeyen Arabalar

En Dayanıklı Araç Modelleri Açıklandı: Tamirciye Gitmeyen Arabalar