Matthew Perry'nin Ölümüyle İlgili 5 Kişi Tutuklandı: Son Sözleri ve Jakuzi Talimatı

Matthew Perry'nin ölümüne ilişkin soruşturmada 5 kişi tutuklandı. Yeni belgelerde Perry'nin son sözleri ve jakuzi hazırlama talimatı ortaya çıktı.

Matthew Perry'nin ani ölümü, "Friends" dizisinde canlandırdığı "Chandler Bing" karakteri ile tanınan oyuncunun sevenlerini yasa boğdu.

Oyuncunun Malibu'daki evindeki jakuzide ölü bulunmasının ardından, 54 yaşındaki Perry'nin hayatını "ketaminin akut etkileri" nedeniyle kaybettiği açıklandı.

Olayın kaza olarak değerlendirilmesi üzerine, Los Angeles polisi soruşturma başlatırken, Perry'nin ölümüyle bağlantılı olduğu düşünülen beş kişi tutuklandı, aralarında iki doktor ve kişisel asistanı da bulunmaktadır.

Tutuklanan sanıklardan üçü uyuşturucu suçlamalarını kabul ederken, bir doktor ve "Ketamin Kraliçesi" olarak tanınan bir kadın da tutuklandı.

Soruşturma sırasında ortaya çıkan belgelere göre, Perry'nin asistanı Kenneth Iwamasa'ya yüksek dozda ketamin verilmesini ve jakuzinin hazırlanmasını istediği belirtilmektedir.

Ayrıca, Perry'nin ölümünden önce evinde iki kez baygın halde bulunduğu bilgisi de soruşturma belgelerinde yer almaktadır.

İLGİLİ HABERLER