20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Yerel Konak Belediye Başkanı Vatandaşları Sosyal Tesis Toplantısına Davet Ediyor

Konak Belediye Başkanı Vatandaşları Sosyal Tesis Toplantısına Davet Ediyor

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Güneşli Mahallesi'ndeki Eski Jandarma Alanı için vatandaşları bir araya getirerek, "Konak'ın geleceği için hep birlikte karar verelim!" çağrısında bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konak Belediye Başkanı Vatandaşları Sosyal Tesis Toplantısına Davet Ediyor

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Güneşli Mahallesi’nde bulunan eski Jandarma Alanı'nda planlanan sosyal tesis projesine karşı vatandaşların görüşlerini almak amacıyla bir toplantı düzenleyeceğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Güneşli Mahallesi'nde Yapılacak Sosyal Tesise Vatandaşların Katılımı Önemseniyor

Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Konak’ın geleceğine birlikte karar verelim” diyerek Güneşli Mahallesi Eski Jandarma Alanı’nın geleceği konusunda vatandaşları toplantıya davet etti ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla karar alma sürecine destek çağrısında bulundu.

Toplantı Detayları ve Başkan Mutlu'nun Çağrısı

Konak Belediye Başkanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 31 Temmuz Çarşamba günü Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantıda vatandaşların fikirlerini alarak Eski Jandarma Alanı'nın nasıl değerlendirileceğine dair ortak bir karar alma hedefi güttüklerini belirtti ve tüm mahalle sakinlerini etkinliğe katılmaya davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seferihisar Belediye Başkanı'ndan Turizmde Büyük Hedef

Seferihisar Belediye Başkanı'ndan Turizmde Büyük Hedef