20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Spor Beşiktaş Lugano hangi kanalda yayınlanacak şifresiz? Maç kadrosu

Beşiktaş Lugano hangi kanalda yayınlanacak şifresiz? Maç kadrosu

Beşiktaş, Lugano ile 23 Eylül Perşembe günü karşılaşacak. Maç, saat 20:00'de BeIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maç kadrosu ise henüz açıklanmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Lugano hangi kanalda yayınlanacak şifresiz? Maç kadrosu

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında, Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya geliyor. 

Avrupa'da bu sezon ilk ciddi sınavını verecek olan siyah-beyazlı ekip, bu maçla birlikte taraftarlarının heyecanını doruğa çıkarıyor. 

22 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak bu kritik karşılaşmanın tüm detaylarını sizler için derledik. 

Beşiktaş Lugano maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

Beşiktaş - Lugano Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Maçı izlemek isteyenler için güzel haber: Beşiktaş ile Lugano arasındaki bu önemli karşılaşma, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ancak, maalesef maç şifreli olacak, yani sadece S Sport Plus aboneleri bu maçı izleyebilecek.

Beşiktaş - Lugano Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş - Lugano maçı, 22 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:30'da başlayacak. Maç, İsviçre'nin Stockhorn Arena'sında oynanacak ve temsilcimiz Beşiktaş, bu önemli deplasmanda galibiyet arayacak.

Rövanş Maçı Ne Zaman?

Eğer ilk maçı kaçırırsanız endişelenmeyin, çünkü rövanş maçı 29 Ağustos Perşembe akşamı İstanbul'da oynanacak. Bu maç saat 21:00'da başlayacak ve Beşiktaş, bu kritik mücadelede turu geçmek için sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ın Kadrosu

Maç öncesi Beşiktaş’ın açıklanan kadrosu da oldukça dikkat çekici. Takımın tecrübeli isimleri arasında Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Jonas Svensson ve Gabriel Paulista gibi oyuncular bulunuyor. 

Ayrıca, yeni transferler Ciro Immobile ve Rafa Silva da bu kadroda yer alıyor. Teknik direktörün nasıl bir 11'le sahaya çıkacağı ise merak konusu.

Maçın Hakemi Kim?

Bu önemli karşılaşmayı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek. Krogh'un bu zorlu maçta nasıl bir performans sergileyeceği ise futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

Maçı Canlı İzlemek İçin…

Maçı canlı izlemek isteyenler, S Sport Plus üzerinden karşılaşmayı takip edebilirler. Eğer S Sport Plus aboneliğiniz yoksa, bu fırsatı kaçırmamak için hemen abone olmanızı tavsiye ederim!

Bu maçla ilgili düşüncelerinizi ve tahminlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz! Taraftarların görüşleri, bu tür büyük maçlar öncesi her zaman ilgi çekicidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TRT 1 Frekans Ayarı Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber

TRT 1 Frekans Ayarı Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber