20 Eylül 2024
İzmir Haberleri Genel Başkan Eşki: İlçemize değer katmaya devam ediyoruz

Başkan Eşki: İlçemize değer katmaya devam ediyoruz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Evka-3 Mahallesi’nde Minia İzmir projesi üzerine incelemelerde bulundu. Başkan Eşki, “İlçemize değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Eşki: İlçemize değer katmaya devam ediyoruz

 Güvenli ve huzurlu Bornova için çalışmalarını sürdüren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Evka-3 Mahallesi’nde Minia İzmir projesi üzerine incelemelerde bulundu. 

İlçenin hem kültürel hem de turistik açıdan gelişeceğine vurgu yapan Eşki, “Minia İzmir projesi, İzmir’in simgesel yapılarını bir araya getirerek ziyaretçilere zengin tarihimizi ve mimari mirasımızı yakından tanıma fırsatı sunacak.

Sergi alanında yer alacak dinlenme alanları, ziyaretçilerin rahat bir ortamda vakit geçirebileceği sosyal alanlar olarak hizmet verecek” dedi.

Eşki, modern bir Bornova için çalışmaların hız kesmeden süreceğini de kaydederek, “Projemiz ile ilçemize hem kültürel hem de turistik açıdan değer katmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu sabah Evka-3 Mahallesi'ni ziyaret ederek Minia İzmir projemiz üzerine incelemelerde bulunduk.

Minia İzmir projesi, İzmir’in simgesel yapılarını bir araya getirerek ziyaretçilere zengin tarihimizi ve mimari mirasımızı yakından tanıma fırsatı sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PFDK, Göztepe-Fenerbahçe Maçı Sonrası Cezaları Verdi

PFDK, Göztepe-Fenerbahçe Maçı Sonrası Cezaları Verdi