İzmir Haberleri Genel 23 Ekim Hangi Burç? Burcun Özellikleri Nedir?

23 Ekim Hangi Burç? Burcun Özellikleri Nedir?

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında doğan insanlar burçlarının ne olduğunu ve özelliklerini merak etmekteler. Sizler için akrep burcunun özelliklerinden bahsedelim.

6 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
23 Ekim Hangi Burç?  Burcun Özellikleri Nedir?

Burçlar yıllardır insanların ilgisini çeken, başkalarını ve kendilerini daha rahat anlayabilmelerini sağlayan bir şeydir. Astrolojiye karşı bir ilgisi ve merakı olan kişiler için 23 Ekim hangi burçtur, özellikleri nedir sorularını cevaplayacağız.

23 Ekim-21 Kasım Hangi Burç?

23 Ekimde doğan kişilerin burcu, akreptir. Akrep Burcu ise genellikle kinciliği ve kıskançlığı ile bilinir. Burcunuza bakarak günlük burç yorumlarınızı da okuyabilirsiniz. Bu yorumları okumak ise, sizi günlük hayatınıza yönlendirecek ve olası durumlara karşı da sizi hazırlayacaktır. 23 Ekim tarihinde doğan kişiler, akrep burcuna sahip olur. Akrep burcu tarihleri ise, 23 Ekim ve 21 Kasım'dır.

23 Ekim-21 Kasım Tarihlerinde Doğanların Burcu ve Ortak Özellikleri

Akrep burçları fiziksel bakımdan konsantrasyon sahibi ve güçlü kişilerdir. Deli bir anlayış, kararlılık, hayatın anlamını sorgulayan çeşitli özellikleri vardır. Değişime eğilim ve kendini yenileme arzusu, başkalarına da ilham veren ve derin bir kişilik yapısına sahip olurlar.

Akrep burcu, en kıskanç burçlar arasında yer alır. Kıskançlıklarının yanında sevdiği kişiye her şeyiyle bağlanır ve onun için de her şeyi göze alır. Derin bir düşünce yapısına sahiptir. 6. hisleri oldukça kuvvetlidir. Akrep burcu kişileri, aynı zamanda çok ihtiraslı kişilerdir.

Bunun yanında çok tutkulu bir aşıktır. Aynı zamanda da erotiktir. Hep kendi bildikleri yoldan giderler. Çok dik başlı kişilerdir. Bu Özellikleri nedeni ile onları sözünden döndürmek ya da farklı bir düşünceye inandırmak oldukça zordur.

Akrep burçlarının kişililk özellikleri nelerdir?

Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Bu nedenle onları simgeleyen sözcük 'Arzuluyorum' dur. Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar. Akreplerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile, bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler. Akrep'ler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler, onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. Kendi bildiklerini okuyarak, uzlaşmaya yanaşmazlar. Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. Kendilerini yetiştirmemiş Akrep'ler, yaşamın basitliklerine yatkınlıkları ile kendi kendilerinin yok oluşlarına neden olurlar. Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar. Ölümü yeni bir başlangıç olarak kabul ettiklerinden, ölümden korkmazlar…

Akrep burcunun fiziksel özellikleri nedir?

Akreplerin fiziksel yapıları oldukça ilginçtir; orta yada daha uzun boylu olabilirler. Kalın fakat düzgün bir bedenleri vardır. Yuvarlak yüzleri olur. Saçları koyu renk ve dalgalı, hatta kıvırcıktır. Gözleri inanılma çekicidir. Baktıkları her şeyi adeta eritirler. Bir Akrebi bakışlarından kolayca tanıyabilirsiniz. Zodyak’ın en anlaşılmaz burcudurlar. Çoğu kez eleştiriye maruz kaldıkları için, kendilerini savunmaktan vazgeçmişlerdir. Duyguları çok derindir. Gizemli yapıları onları bulundukları ortamda farklı yerlere getirirler. Duyumsamaları yakıcıdır. Yoğun duyguları, kıskançlıklarını sürekli körükler. Hırslı yapıları yüzünden en zor hastalıklar gelip onları bulur. Bir Akrep hastalandığı zaman, teşhis edilmesi zor tahlillere gerek duyulabilir. Uzun araştırmalar sonucu hastalıkların nedeni genelde psikosomatik kökenlidir. Açığa çıkaramadıkları duyguları yüzünden bedenlerini harap ederler. Akreplerin cinsiyet hormonları herkesten çok daha fazla çalışır. Vücutlarındaki elektriksel potansiyel nedeniyle, bulundukları ortamda insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler.. Hastalık konusunda sabırsızdır. Acıya onun kadar dayanıklı çok az kişi görülür. Alınabilecek en etkili ilaçları hiç çekinmeden alırlar. İradelerine çok güvenir ve beyin gücü ile kendilerini iyileştirirler. Akrepler mide ve üreme organlarını temsil ettiği için, bu organları hassastır fakat her türlü rahatsızlığın üstesinden kolay gelirler.

Akrep burcu kadını nasıldır?

Akrep burcu kadını, olumlu birçok özelliklere sahiptir. Meraklı ve sempatiktir. Ancak bazı durumlarda kibirli olabilir. Kendisini sevmeyenlere karşı merhamet duyması beklenemez. Akrep burcu kadınının en fazla bilinen özelliği, sezgi gücünün çok yüksek olmasıdır.

Akrep Burcu Kadını Temel Özellikleri Neler?

Akrep burcu kadını için aile önemli olduğu kadar, arkadaşlık ve dostluk da ön plandadır. Etrafları tarafından genel olarak sevilip sayılırlar. Hobileri fazladır. İlgi duydukları her şeye karşı mücadele tavrı takınırlar.

Akrep Burcu Kadınının Fiziksel Özellikleri

Yüz şekilleri oval yapıdadır. Alın yapıları ise geniş ve açıktır. Köşeli çeneleri dikkat çekicidir. Dolgun dudaklara sahip oldukları gibi yürüyüşleri ilgi çekicidir. Akrep burcu kadınının önemli fiziksel özelliklerinden birisi, güleç yüz hatlarının olmasıdır.

Akrep Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Akrep burcu kadınları, kimseyi yarı yolda bırakmazlar. Tutumlu oldukları kadar sorumluluk almayı bilirler. Çekici ve tutkulu oldukları söylenebilir. Yaratıcı olan akrep kadınları, ailelerine karşı sadık olurlar.

Akrep Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Akrep burcu kadını hatalarını kabul etme tarafında durmaz. Gizli kalması gerekenleri açığa çıkarmak isteyebilir. Her olayın altında bir şey olduğunu düşünürler. Anın tadını çıkarmayı severler ama geleceğe daha fazla ilgi duyabilirler.

Akrep burcu erkeği nasıldır?

Akrep burcu erkeği, her bakımdan güvenilir, güçlü, ayakları üzerinde durabilen bir kişiliğe sahiptir. Sürekli hareket halindedir ve yerinde duramaz. İçlerinde bir küçük çocuğun heyecanını barındırır. Yapmak istediği her şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar çabalar ve asla vazgeçmez. Meraklıdır ve sürekli yeni şeyler öğrenmek ister. Aynı zamanda çok duygusal ve merhametlidir. Özgürlüğüne çok düşkündür ve yapacağı şeylere kimsenin karışmasını istemez.

Akrep Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Akrep burcu erkeğinin en belirgin fiziksel özelliği çekici bakışlarıdır. Gözleri ile hiç konuşmadan pek çok şeyi anlatabilir. Yüz hatları çok orantılıdır. İnce telli saçları, belirgin dudakları, orantılı burun ve açık alın yapısı ile çok yakışıklı kişilerdir. Akrep burcu erkeği, mükemmel bir vücut yapısına sahiptir. Çok kısa ya da çok uzun olmazlar ve çok kilo almazlar.

Akrep Burcu Erkeği Olumlu Özellikleri

Akrep burcu erkeği, her konuda kararlı yapısı ile pek çok alanda kolay başarı yakalar. Ayakları üzerinde sağlam basmayı ve adımlarını temkinli atmayı sever. Kimseye körü körüne güvenmez. Meraklı ve araştırmacı bir yapısı vardır. Eğlenceli ve yerinde karakteri sayesinde aktif bir hayatı vardır. Lider ruhludur ve yöneticilik yapmak için doğmuştur. Kimseye minnet etmek istemez.

Akrep Burcu Erkeğinin Olumsuz Özellikleri

Akrep burcu erkeği dış dünyaya göre ne kadar dışa dönük ve aktif olsa da aslında iç dünyasında karamsardır. Sevdiklerini çok koşmanız ve asla paylaşmak istemez. Bir şeye karar verirken üzerinde çok fazla düşünür ve sürekli beynini kemiren düşüncelerle yaşar. Bazı konularda çok ketumdur. Kızdığı birini hayatından çok kolay siler ve intikam duygusu barındırır. Onu kızdırmaz akıl işi değildir. Aşırı kuşkucudur ve kimseye güvenmez.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray-Elfsborg maçı ne zaman? Hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler kimler?

Galatasaray-Elfsborg maçı ne zaman? Hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler kimler?