Aksaray’da Şiddetli Yağış Sonrası Su Baskınları: Mahalleler Göle Döndü

Aksaray'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su baskınlarına neden oldu. Ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Belediye ve AFAD ekipleri bölgede yardım çalışmalarına başladı.

Aksaray ilinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış, şehir genelinde yaşamı olumsuz etkiledi.

Sel Felaketi Cadde ve Sokakları Suyla Doldurdu

Saat 22.00 sularında bastıran yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken, birçok ev ve iş yeri su basmasıyla karşı karşıya kaldı.

Aksaray Belediyesi Ekipleri Anında Müdahale Etti

Kentte zaman zaman dolu yağışı da gözlemlenirken, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri su baskınlarına hızlı bir şekilde müdahale etti.

'O KADAR SU GÖRMEDİK' Coğlaki Mahallesi Muhtarı Gökhan Canlı, mahallelerindeki evlerin selden etkilendiğini belirterek, belediye ekiplerinin duruma müdahale ettiğini söyledi.

Mahalle sakinlerinden Recep Otuk ise evlerinin bodrum katına su dolması sonucu araçların mahsur kaldığını belirterek, "Kısa sürede her yer sular altında kaldı. Bu kadar yoğun yağışı daha önce hiç yaşamadık" dedi.

Su baskınları ve selin yol açtığı hasar, vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. (DHA)Yemen'in başkenti Sana'yı sel felaketi vurdu Bangladeş'te sel felaketi: 1,5 milyondan fazla kişi mahsur kaldıİzmir'de 4 bin 400 hektar küle döndü: 'Bölge sel felaketine karşı savunmasız kaldı'

İLGİLİ HABERLER