Göztepe'de hedef mutlak galibiyet

Trendyol Süper Lig 6. haftasında evinde Kayserispor'u ağırlayacak olan Göztepe'de hedef galibiyet. İzmir temsilcisi 17 ağustostan sonra ilk kez taraftarıyla buluşacak.

17 Ağustosta oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sebebiyle seyircisiz oynama cezası alan Göztepe, 37 günlük taraftar hasretine bu akşam son veriyor. Gürsel Aksel Göztepe Stadyumu'nda taraftarıyla buluşacak olan Göztepe'de hedef galibiyet.

Taraftarlar yeni transferleri heyecanını sürdürürken, Trendyol Süper Lig'de yenilgisi bulunmayan Göztepe, 23 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00'de başlayacak olan maç için hazırlıklarını tamamladı. Galibiyete kitlenen camiada hedef 3 puan alarak Avrupa Kupaları yolunda önemli bir adım atmak. 

Son Transferler Hazır

Son transferler Fofana, Matsuki, Miroshi ve Victor Hugo'nun oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde netlik kazanacak. Chelsea'den transfer edilen Fofana hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı bulunan mastsuki'nin de iyileştiği bilgisi geldi. 

Göztepe Kayserispor Hakemleri

Saat 20:00'de Beinsport'tan Naklen yayınlanacak olan Göztepe-Kayserispor maçını Ozan Ergün yönetecek. Ozan Ergün yardımcılığını, Kerem Ersoy, Anıl Usta ve Oğuzhan çakır yapacak. Varda Alper ve Volkan Ahmet görev yapacak. 

 

İLGİLİ HABERLER