Beşiktaş Süper Kupa'yı müzesine götürdü

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı 5-0 yenerek farklı bir galibiyet elde etti. Takım, kupa kaldırma töreniyle zaferini kutladı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa finali, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşti ve siyah-beyazlılar rakibini 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Beşiktaş Futbol Takımı, Büyük Bir Zafer Kazandı

Beşiktaş Futbol Takımı, Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray'a karşı muhteşem bir performans sergileyerek 5-0'lık net bir galibiyet elde etti ve kupanın sahibi oldu.

Kupa Töreninde Muhteşem Anlar Yaşandı

Maçın sonunda gerçekleşen kupa töreninde Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri de sahaya inerek şampiyonluk sevincini taraftarlarla birlikte yaşadılar.

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, Beşiktaşlı futbolcuların oluşturduğu koridordan geçerek madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan aldılar.

Şampiyonluk kutlamaları sırasında kupayı havaya kaldıran Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve kaptanlar Mert Günok ile Necip Uysal, büyük coşku yaşadılar.

Beşiktaşlı futbolcular, taraftarların arasına inerek şampiyonluk sevincini doyasıya kutlarken, Galatasaraylılar da rakiplerini alkışlayarak centilmence davrandılar.

İLGİLİ HABERLER