Donald Trump yaklaşık 1 yıl aradan sonra X platformunda paylaşım yaptı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, yaklaşık 1 yıl aradan sonra X tarihinde yeniden sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Trump'ın en son paylaşımı ise 25 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşmişti.

ABD'nin eski başkanı ve Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump, yaklaşık bir yıl aradan sonra X sosyal medya platformunda paylaşımlarda bulundu.

En son 25 Ağustos 2023'te sosyal medyada paylaşım yapan Trump, "Ben başkan olduğum dönemden daha iyi durumda mısınız şimdi?" şeklindeki ifadeleriyle dikkat çekti.

Trump, ekonomik durumu ve sınırların çöktüğünü belirterek, "Amerika'yı yeniden güvenli hale getirin, Amerika'yı yeniden büyük yapın!" çağrısında bulundu.

Trump'ın hesabında, kampanya videoları ve haber görüntülerinin yanı sıra rakibi Kamala Harris'e yönelik eleştiriler de yer aldı.

Milyarder Elon Musk'la yapacağı yayının tanıtımını da paylaşan Trump'ın, sosyal medyadaki etkinliği ve geleceği merak konusu.

Trump, 25 Ağustos 2023'teki paylaşımında "Seçimlere müdahale. Asla pes etme!" mesajıyla bağış toplama sayfasına link vermişti.

Eski başkan, X hesabının askıya alınmasının ardından "Truth Social" adını verdiği sosyal medya uygulamasını kullanıma sunmuştu.

Sosyal medya devleri, Trump'ın hesaplarını Kongre baskını iddiaları ve seçim usulsüzlüğü gerekçesiyle askıya almıştı.

Trump, 2021'de "TRUTH Social" adlı platformun kurulacağını duyurmuş ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmüştü.

İLGİLİ HABERLER