Fransız sinemasının efsanevi ismi Alain Delon'un vefatı tüm dünyayı yasa boğdu.

Fransız sinemasının efsanevi ismi Alain Delon'un 88 yaşında hayata veda ettiği duyuruldu. Ölüm haberinin sinema dünyasında büyük üzüntü yarattığı belirtildi.

Fransız sinemasının altın çağının parlayan yıldızı Alain Delon'un çocukları, AFP ajansına yaptıkları açıklamada babalarının 88 yaşında yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Üç çocuğunun verdiği bilgiye göre, Delon uzun bir hastalık döneminin ardından hayata gözlerini yumdu ve Alain Fabien, Anouchka, Anthony ve köpekleri Loubo babalarının ölümüne derin bir üzüntüyle karşıladıklarını ifade etti.

Delon'un Douchy'deki evinde huzur içinde vefat ettiği belirtilirken, ailenin gizliliğine saygı gösterilmesi ricada bulunuldu.

Oyuncunun sağlık durumu, 2019'da felç geçirmesinin ardından gittikçe kötüleşti ve Fransız medyasına göre başka ciddi rahatsızlıkları da bulunmaktaydı.

Alain Delon'un üç çocuğu arasında miras anlaşmazlığı yaşandığı ve oğulları Anthony ve Alain-Fabien ile kızları Anouchka'nın babalarının sağlık durumunu manipüle ettiği iddiaları ortaya atıldı.

Anouchka ise kardeşlerinin babalarını tehlikeye attığını ve İsviçre'ye taşınmalarını engellediklerini savundu.

Oyuncunun çocukları arasındaki yasal mücadelede hakaret, suçlama ve gizli kayıtların basında yer aldığı belirtilirken, Delon'un son kamuoyunda göründüğü 2019 Cannes Film Festivali'nde Fahri Altın Palmiye ödülüne layık görüldü.

Türkiye'de Maymun Çiçeği Salgını Hakkında Açıklamalar

Bakan Memişoğlu'nun canlı yayınında duyurduğu bilgiye göre Türkiye'de maymun çiçeği salgınının boyutlarına ilişkin açıklamalar yapıldı.

Ekonomi Gündemindeki Güncel Fiyatlar ve Gelişmeler

Güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarının 18 Ağustos gündeminde olduğu belirtilirken, ekonomi alanındaki gelişmelerin takip edilmeye devam ettiği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER