Sel ve Heyelan 6 ili Vurdu: 1 Kişi Kayıp, Ev ve İş Yerleri Sular Altında

Kayseri, Kırşehir, Kahramanmaraş, Sivas, Konya ve Nevşehir'de etkili olan sağanak yağış, sel ve heyelana yol açtı. Kırşehir'de sele kapılan bir kişi hayatını kaybederken, Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bir kişi kayboldu.

Kuvvetli yağışlar nedeniyle Kırşehir, Kayseri, Konya, Sivas ve Nevşehir'de sel ve heyelanlar meydana gelirken birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı.

Kayseri'de Meydana Gelen Sel ve Heyelan Felaketinde 1 Kişi Kayboldu

Sel suları altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma ekipleri seferber edildi ve Bünyan ilçesinde bir kişinin kaybolduğu bildirildi.

Kayseri - Malatya Yolu Ulaşıma Kapandı, Sivas ve Konya'da da Benzer Durumlar Gözlendi

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Güllüce mahallesinde devam eden arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş'ta 10 Dakikada Metrekareye 8 Kilogram Yağış Düştü, Çalışmalar Devam Ediyor

Su baskınlarına karşı mücadele eden Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri, yağışın etkilerini en aza indirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sivas'ta Taşan Tohma Çayı Sonucu 8 Ev Zarar Gördü, AFAD Ekipleri Hasar Tespit Çalışmalarına Başladı

İlçeyi Kayseri ve Malatya'ya bağlayan yolun ulaşıma kapanmasının ardından bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri, hasar tespit çalışmalarına hızla başladı.

Konya'da Şiddetli Yağmur Sonrası Bodrum Katları Sular Altında Kaldı, Ekipler Çalışmalarını Sürdürüyor

Yağış nedeniyle oluşan sel suları, Kulu ilçesinde birçok evde maddi hasara yol açarken, Ankara-Konya Kara Yolu'nda seyir halinde olan sürücüler de zor anlar yaşadı.

Nevşehir'de Göreme Beldesi ve Avanos İlçesi'nde Benzer Doğal Afetler Yaşandı

Gaferli Mahallesi'nde meydana gelen sel sonucu park halindeki araçlar hasar görürken, Çavuşin köyünde ise arazi aracı sel sularıyla kaplı bir alanda mahsur kaldı.

Meteoroloji 15 İli Sarı ve Turuncu Kodla Uyararak Yaz Yağmurlarının Etkilerine Dikkat Çekti

İLGİLİ HABERLER