19 Eylül 2024
İzmir Haberleri 3.sayfa Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan kişi hayatını kaybetti. Olayın detayları hakkında polis soruşturma başlattı. Sokak hayvanlarının kontrol altına alınması için önlemler alınacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

Bir kişinin, Fatih'te boş arazide sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybettiği üzücü bir olay yaşandı. Hayatını kaybeden kişinin adı Ayhan Özçelik ve vücudunda çeşitli yerlerden ve boynundan aldığı yaralar sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın Ayrıntıları

Olay, saat 06.00 sıralarında Sümbül Efendi Mahallesi'nde, Hisar Altı 1. Caddede bulunan boş arazide gerçekleşti. İddialara göre, 40 yaşındaki Ayhan Özçelik, boş arazide yürürken bir grup sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı.

İhbarı Alanlar

Ayhan Özçelik’in çığlıkları üzerine Fatih Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileri hızla olay yerine ulaştı. Polis ve sağlık ekipleri de ihbar üzerine bölgeye sevk edildi. Ne var ki, tüm müdahalelere rağmen Özçelik hayatını kaybetti.

Şahitlerin Görgü Tanıklıkları

Olayın tanıklarından Erhan Sürgit, "Belediye çalışanları, bir yakınımızın sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradığını ve hastaneye kaldırıldığını bildirdi. Ancak, kurtarılamadı. Sokak hayvanlarını destekleyenleri takdir ediyorum. 15 sokak köpeği, iş arayan birini parçaladı. Sokak köpeklerinin saldırılarına maruz kalmaya devam ediyoruz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistinli iş insanı saldırısının ardından 2,5 saatte Bulgaristan'a kaçtı.

Filistinli iş insanı saldırısının ardından 2,5 saatte Bulgaristan'a kaçtı.