16 Eylül 2024
ANASAYFA 3.sayfa Kayıp Kız Narin Güran Aranıyor: Kan İziyla İlgili Son Durum Açıklandı

Kayıp Kız Narin Güran Aranıyor: Kan İziyla İlgili Son Durum Açıklandı

Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için arama çalışmaları devam ediyor. Valilik, Narin'e ait olduğu iddia edilen kan iziyle ilgili açıklama yaptı. Ailenin endişeli bekleyişi sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayıp Kız Narin Güran Aranıyor: Kan İziyla İlgili Son Durum Açıklandı

Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü 15.00 sıralarında kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan haber alamayan ailesi, durumu yetkililere bildirdi ve arama çalışmaları başlatıldı.

Valilikten Kan İzi Açıklaması

Diyarbakır Valiliği, Narin Güran'a ait olduğu iddia edilen kan izi hakkında resmi bir açıklama yaparak durumu netleştirdi.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Narin'i bulmak için AFAD bünyesindeki dalgıçlar sulama kanalında arama yaparken, diğer ekipler de mahalle çevresi, tarlalar, atıl alanlar ve evlerde detaylı arama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğüne ait helikopter de havadan destek veriyor.

Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanamasından kaynaklandığını belirten Diyarbakır Valiliği, kayıp kızın bulunması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı. Kamuoyu, gelişmelerden zamanında haberdar edilecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzon'da Dönme Dolap Kazası: 20 Kişi Mahsur Kaldı!

Trabzon'da Dönme Dolap Kazası: 20 Kişi Mahsur Kaldı!