19 Eylül 2024
İzmir Haberleri 3.sayfa Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini vurarak tutuklandı

Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini vurarak tutuklandı

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Olayın detayları henüz açıklanmazken, Şener'in tutuklandığı bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini vurarak tutuklandı

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü.

Ankara'da Aile İçi Kavga Kanlı Bitti

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Ankara’da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi’ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Olayın Gelişimi ve Sonuçları

Kavgaya dönüşen olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i silahla rehin aldı. Bunun üzerine Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi; olayın seyrini dikkate alarak bölgeye özel harekat polis ekibi de sevk edildi. Bedirhan Şener, bu süreçte anneannesi Çetiner’i silahla vurarak öldürdü.

Gözaltına Alınan Bedirhan Şener

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, kan donduran bu cinayetin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisin olay yerindeki çalışmaları hala devam ediyor.

Abdüllatif Şener'den Yapılan İlk Açıklama

Abdüllatif Şener, yaşanan bu trajik olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Psikolojik sorunları olan oğlum, karşısındaki kişinin anneannesi olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Bu vahim olayın ardından oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karabağlar Belediye Başkanı meslek odaları ile iş birliğini sürdürerek daha yaşanabilir bir kent hedefliyor

Karabağlar Belediye Başkanı meslek odaları ile iş birliğini sürdürerek daha yaşanabilir bir kent hedefliyor